Kjøpsvilkår

Priser
Alle priser i nettbutikken er i norske kroner inkludert MVA (priser med merverdiavgift/moms til staten).

Porto
Prisen for porto og emballasje er kr 190,- uansett hvor mye du bestiller. Vi spanderer resten av portoen når bestiller store pakker.

Levering
Om ikke annet er avtalt, sendes varene med Posten. Vi sender ut varer hver dag fra mandag til fredag. Posten har dessverre slutten å sende ut pakker på lørdag. Du vil normalt motta varene innen 2-4 arbeidsdager.

Betaling
Vi tilbyr følgene betalingsløsninger:

  • VISA / MasterCard kortbetaling
  • Forskuddsbetaling i nettbank
  • Kontant ved levering ved vår lager
  • Postoppkrav – gebyr kr 92,-

Ved VISA / MasterCard kommer pengene direkte inn på vår konto.

Ved betaling i nettbank kan det ta noen timer før vi får beskjed om at pengene har kommet inn på konto. Send oss gjerne kvittering på e-post så fort pengene har blitt trukket fra din konto.

Hvis du ønsker å hente varene på vårt lager kan du betale kontant ved levering. Lager ligger rett ved Heimdalsgata buss og trikkestopp i Oslo. Ring tlf 41144989 for å avtale tidspunkt.

Hvis du velger postoppkrav, kommer Posten sitt gebyr på kr 92,- i tillegg til porto. Gebyret blir lagt til på totalen. Du må hente pakken på ditt nærmeste postkontor innen 14 dager.  NB! En uavhentet postoppkravpakke faktureres med kr 250,- for å dekke våre kostnader.

Garanti
Alle våre produkter leveres med et års garanti. Gjelder ikke skader som er selvforskyldt.  Noen produkter har i tillegg en lengre  fabrikkgaranti..

14 dagers returrett
I henhold til kjøpsloven har du 14 dagers returrett hvis det oppstår skader under frakt, eller hvis du er missfornøyd på andre områder. Vi godtar kun retur av ubrukte varer i original emballasje.

Spørsmål?
Hvis det er noe mer du lurer på er det bare å kontakte oss.